Nagy kaspó

Nagy kaspó post thumbnail

Nagy kaspó vásárlása

Nagy növény, nagy kaspó. Bizony a nagyobb növényeknek, nagy kaspóra van szükségünk, melynek kiválasztása elsőre gondot okozhat. Ha azonban jól sikerül kiválasztanunk a megfelelő méretű növénytartót, nemcsak a szobanövényünk fog szebben fejlődni, hanem maga az új kaspó, a szép virágcserép is sokat emel majd a növény szépségén, a belső tér dekorációján.

Nagyobb szobanövények

Mennyire örülünk, büszkék vagyunk, amikor megnő valamelyik szobanövényünk. Vagy, ha sikerül, beszereznünk egy szép terebélyes növényt. A lakberendezők is tudják mekkora dekorációs értéke van egy óriási szobanövénynek. Egy nagy, méretes növény vonzza a tekintetet, öltözteti a belső teret. Egészen megváltoztatják egy szálloda halljának hangulatát, vagy egy rendezvényterem azonnal barátságosabb lesz, de az irodák, lakások is. Többféleképpen lehet berendezni a helyiségeket, sok kis növény is jól mutat, de egy-egy nagyobb növény vonzerejét nem lehet helyettesíteni mással.

Megfelelő méretű növénytartó kiválasztása

A nagyobb növények ahhoz, hogy megfelelően fejlődjenek, szükségük van elég nagy ültetőközegre. Megfelelő méretű virágcserepet, növénytartót kell választani. Nagy növénynek, nagy a lombozatuk, így nagyobb a gyökérzetük is, mert több tápanyagot igényelnek. Szükséges a nagy kaspó nekik, melynek kiválasztása gondot okozhat, de ha sikerül megfelel növénytartót találnunk, akkor azonnal látni fogjuk, hogy egy szép növényen rengeteget emel a hozzá illő kaspó. Sőt a kaspók formájukkal, színűkkel, anyagukkal önmagukban is óriási dekorációs erővel bírnak! Dizájnerek sokszor a kaspókat növény nélkül is alkalmazzák belső terek dekorálására. Különböző élénk vagy modern visszafogott színek éppúgy divatosak. Hogyan méretezzünk átültetéskor. A növények jelenlegi ültetőcserepének nemcsak átmérőjét, de magasságát is le kell mérni, és úgy kell számolni, hogy nagyobb növény esetében 10 – 15 cm -rel nagyobb kaspót érdemes venni, amikor átültetjük.

A nagyobb kaspóknak előnyük, hogy kültérben az is fontos, hogy a szél ne borítsa fel, ez nagy kaspóval ritkábban fordul elő! Gondot jelenthet azonban a mozgatása, nagy kaspó vásárlása esetén a szállítás. A nagyobb virágcserepekhez, görgőket is találsz webáruházunkban, így egyszerű a mozgatása, a házhozszállítást pedig bízza ránk!

guruló növény alá

Rendelje webáruházunkból nagyméretű kaspóját és mi az ország egész területén házhoz szállítjuk!

https://furgefuge.hu/lechuza-classico-70-espresso/

Kategória:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *