Dekoráció növényekből

Dekoráció növényekből post thumbnail

Élőnövénnyekkel készített dekorációk, növénnyekkel fedett falak

Dekoráció növényekből, a legismertebb, legeredetibb módja a díszítésnek, dekorálásnak. Virágos növényekkel dekorálhatunk egyszerűen tárgyaló asztalokat, recepciókat. Élőnövényekkel készített dekorációk óriási választékát kínáljuk, növényekkel fedett falak az egyik legmodernebb technika irodák, vagy más belső terek dekorálásában.

növényfal kivitelezése Fürge Füge Kft.

növényfal kivitelezése Fürge Füge Kft.

Asztali dekoráció növényekkel

Ha csak néhány szál friss virágot szeretne a recepcióra, vagy egy komolyabb asztaldíszt a tárgyaló asztalra, bármelyiket szívesen kiszállítjuk, elkészítjük. Közvetlenül a virágpiacról szerezzük be a vágott virágokat, így azok sokkal frissebbek, mint a legtöbb virágüzletben. Élővirágból, nedves oázisban asztaldíszeink 4-5 napig is szépek. 

Asztali dekoráció Fürge Füge Kft.

Asztali dekoráció Fürge Füge Kft.

Évről évre több cég bíz meg bennünket karácsonyi dekorációval. Adventi koszorúkat, karácsonyi asztaldíszeket, színes, illatos gyertyákkal, különböző formában rendelhetnek tőlünk. Alkalmi vagy egyéb dekorációt is vállalunk, konferenciákra vagy más rendezvényekre. Szárazvirágból asztaldíszeket szállítunk szállodáknak, éttermeknek. 

Virágos növények

Cserepes, virágos növények is díszíthetik az irodát. Kisebb piros vagy sárga mikulásvirágok a téli ünnepek előtt jól mutatnak minden asztalon. Nőnapra hajtatott hagymásvirágokat is rendelhetnek tőlünk tulipánt, nárciszt, vagy jácintot, akár kosában összeültetve is.

Kokedámák

Néhány éve kezdtük el a kokedámák készítését. Ez a növénydekoráció japánból terjed el, bármilyen szobanövény gyökerét becsomagoljuk cserép helyett, fenyőkéregbe és mohával borítjuk. Kis kompakt mohagömbök lesznek a cserepek helyett. Ezekkel a növényekkel a plafonról lelógatva dekorálhatjuk a lakást, irodát vagy ablakpárkányra is kitehetjük.

Kokedáma Fürge Füge Kft.

Kokedáma Fürge Füge Kft.

kokedáma cserép

kokedáma cserép

Növénnyel fedett falak

Festmények helyett mennyivel eredetibb ötlet növényekkel dekorálni a falat. Növényképeinket webáruházunkból is megrendelhetik, de egyedi megrendeléseket is elkészítünk. A növényképek olyan élő növényekkel beültetett speciális falra rögzíthető képek, melynek kerete vízzel tölthető fel, ezen keresztül oldható meg az öntözés.

növényfal Fürge Füge Kft.

növényfal Fürge Füge Kft.

Ha nagyobb falfelületeket szeretne befedni növényekkel ez sem lehetetlen. Az üres falat növénnyel befedni egészen egyszerűen lehetséges. Olyan növénytartóink vannak, melyekben biztonságosan elhelyezhetőek a növények függőlegesen és több négyzetméteres növényfalak is kialakíthatóak. Nagyon egzotikus és figyelemfelkeltő hatásúak, modern belső terekben formabontóak. Ráadásul a levegőt a sok növény intenzíven tisztítja, szűri, így rosszul szellőzött helyiségekbe kifejezetten ajánljuk.

Élő növényeket webáruházunkból is válogathatsz:

https://furgefuge.hu/szobanovenyek/

Ha növényápolás szolgáltatásunkra tartana igényt, itt talál további információkat:

https://new.furgefuge.hu/index.php/services/irodai-novenyapolas/