Növény és kaspó rendelés

Növény és kaspó rendelés post thumbnail

Növény és kaspó rendelés

Szobanövények és növénytartók házhozszállítással

Webáruházunkban kedvenc szobanövényeinket gyűjtöttük össze, igyekeztünk csoportosítani őket a növények igényei és mérete szerint. Azt tapasztaltuk, hogy akik növényeket vásárolnak általában szeretnének szép növénytartókat, jó minőségű kaspókat is hozzájuk. Reméljük, hogy nálunk megtaláljátok, amit kerestek, szép növényeket és hozzájuk megfelelő kaspót.

Irány a webáruház:

https://furgefuge.hu/noveny-es-kaspo-webaruhaz-2/

Ha mégsem találjátok a növényt amit kerestek, vegyétek fel a kapcsolatot, beszerezzük nektek, amire vágytok:

https://new.furgefuge.hu/index.php/kapcsolat/

Növények, kaspók kiszállítása

A növényeket villám gyorsan szállítjuk nektek, a megrendeléstől 3-4 napra van szükségünk. Kaspók esetében ez kicsit több lehet, de dolgozunk rajta, hogy itt is javítsunk a szállítási időn.

Nagyobb mennyiséget rendelnétek, de így horror a szállítási ár? Nagyobb összegű megrendelés esetén, külön, sokkal kedvezőbb árat tudunk adni a szállításra, ezt kérjük email-ben jelezzétek felénk és ne a webáruházban adjátok le a rendelést. Ez esetben a szállítást olcsóbban meg tudjuk oldani, neked megfelelő időpontban szállítjuk saját teherautóinkkal, a szállítási idő lehetséges, hogy 1-2 hétre nyúlik.

Abban az esetben, ha a növényeket beültetve szeretnétek megkapni, nálunk vásároljátok a növényt és hozzá a kaspót is, összeszereljük az önöntözős növénytartót, feltöltjük földdel és a már beültetett növényt szállítjuk. Ezt a szolgáltatásunkat csak Magyarországon vehetitek igénybe, mert ilyenkor saját autóval szállítjuk a növényeket.

Garnacia

Ha azon aggódnátok a növény nem érkezik meg épségben, nézzétek meg milyen gondosan csomagoljuk őket. Ha véletlenül mégis megsérül a növény, elég egy fényképet küldeni róla, és visszatérítjük az árát. Ezen kívül természetesen működik a 14 napos visszaküldési garancia, arra az esetre, ha meggondolnád magad.
Télen is szállítjuk a növényeket, meleg szigetelő fóliákkal takarjuk a virágokat, biztonságosan rögzítjük a karton dobozokban. Jelölés van kívül a dobozok oldalán, hogy mindenki lássa, növény van a csomagban. Norvégiába is szállítunk télen-nyáron, hóban-fagyban és a növények mindenhova épségben megérkeznek, nem fagynak meg.

Víztárolós Lechuza kaspók

Webáruházunkban a Lechuza víztárolós kaspókban biztosan nem fogtok csalódni, tényleg a legjobb minőségű kaspók a piacon. Önöntözőjük tárolja a vizet, így elég ritkábban locsolni a növényeket, ugyanakkor a túlöntözéstől is megóvja a növényeket, mert szintjelzője mutatja mennyi víz van a kaspó alján. Műanyagból készültek, mégis a fényes változatok szebben csillognak, mint a kerámia növénytartók. Van persze matt színekben is, ez a Lechuza Color termékcsalád. Írd be a keresőbe és megtalálod az összes színt és méretet. A műanyag növénytartó előnye még, hogy a nagyobb méretűek sokkal könnyebben mozgathatóak, mert nem olyan nehezek, mint a kerámia kaspók. Ennek ellenére a gyártó gondolt arra is, hogy a méretesebb kaspóhoz vásárolhatóak görgős is.
Legjobb kaspók, így nem a legolcsóbbak, de hidd el megéri, mert ezekbe még 10 év múlva is szívesen ültetsz. Több vevőnknél tapasztaltuk, hogy például a kültéri rattan hatású Lechuza növénytartók, mind a négy évszakban kint voltak, sütött rájuk a nap, esett az eső és a hó, de a színük nem fakult meg. Nyilván a Lechuza betéri kaspókat csak szobába, irodába ajánljuk, de ezek sem vesztenek a színükből, nem az olcsó törékeny, rideg műanyagból készültek.

Több, mint webáruház

Mi nem csak webáruház vagyunk, hanem egy kertész csapat, szívesen segítünk a növények ápolásában, tanácsot adunk, melyik növényt hova tegyétek a lakásban. Ha új irodába költöztetek, és szükség lenne egy szakértő szemre, aki megfelelő színű, méretű kaspókat ajánl, kimegyünk személyesen.

A szobanövények igényeit is ismerjük, ha már az iroda tervezésekor megfelelő helyre kerülnek, könnyebb lesz később a gondozásuk is. Sokszor gond, hogy nincs elég hely, a terebélyes nagy növények nem férnek el, tudunk olyan növényeket ajánlani, melyek egészen keskenyek, oszloposan nőnek. Van jó néhány szobanövény, amelyiknek kifejezetten jót tesz a metszés, nyírás, ettől egyszerűen megújul, sokkal szebb lesz a sok új levéltől. Ezek a növények sosem nővik ki a helyüket, mert bármikor formára lehet nyírni őket. Előfordulhat, hogy a nagyméretű kaspónak nincs hely, erre is van megoldás, mert ismerünk olyan szobanövényt, amelyiknek a nagy lombja ellenére, egészen kicsi gyökere van, ezért nincs szüksége nagy növénytartóra, akár az ablakban is elférhet egy nagy lombos növény. A lecsüngő levelű növényeknek ajánljuk a magasabb kaspóinkat, ezekből is többféle van a webáruházunkban, szögletes vagy henger, 50 cm magastól az 1m magasig.

Ha szeretnéd igénybevenni irodai növényápolás szolgáltatásunkat kattincs ide:

https://new.furgefuge.hu/index.php/services/irodai-novenyapolas/