IRODAI NÖVÉNYÁPOLÁS

IRODAI NÖVÉNYÁPOLÁS post thumbnail

Szobanövény szolgálat

Az irodai növényápolás az egyik fő tevékenységi köre cégünknek. Budapesten és környékén rengeteg kisebb nagyobb cégnél dolgozunk, de az országba bárhova elmegyünk, ha növényápolásról van szó.

Célunk a növényápolással

A Fürge Füge úgy rendezi be irodáját növényekkel, és olyan szemlélettel ápolja a növényeket, hogy azok kellemes környezetet biztosítsanak és ne gondot okozzanak. Szeretjük a növényeket, de azt valljuk a növények vannak értünk, azért hogy az emberek jobban érezzék magukat és nem fordítva! Ebben szeretnénk segíteni Ügyfeleinknek, a növények gondozását, kiválasztását bízza ránk és Önök pedig csak élvezzék a szép növényeket.

Ha szeretné igénybevenni irodai növényápolás szolgáltatásunkat kattitson ide: https://new.furgefuge.hu/index.php/kapcsolat/

Bízhat bennünk

Tudjuk, hogy melyik növénynek milyen virágföld való, és mitől virágzik az orchidea! Fel vagyunk készülve nagyobb irodai növények átültetésére is beltéri körülmények közt. A virágültetéshez a földet, cserepeket beszerezzük, kiszállítjuk. A növénygondozással nem zavarjuk az Önök munkáját, akkor végezzük a virágok ápolását, amikor Ügyfeleink kérik. Virággondozás szolgáltatással hétköznap egésznap hívhat minket!

Ha megbízást kapunk a rendszeres növényápolásra, sok esetben már azzal, hogy mindig megfelelő vízmennyiséggel és tápanyaggal vannak a növények ellátva, sokat javul majd állapotuk. A virággondozás nekünk a szakmánk, jól ismerjük a növények igényeit, betegségeit és az ápolásukhoz szükséges anyagokat. Munkánkra garanciát vállalunk.

A növények ereje

Sokan nem is gondolják milyen dekorációs erővel bírnak az élő növények, egy tárgyaláson nem mindegy milyen környezetben fogadja egy cég a vendégeit, milyen benyomást kelt. Egy igényes kaspóba ültetett különleges növényt mindenki megcsodál. Szépen berendezett iroda fontos része az élő növény, mindenki szívesebben tartózkodik ilyen helyen, munkatársak, ügyfelek, vendégek.

A szép növények kellemes, egészséges környezetet, jó levegőt biztosítanak az ott dolgozóknak. Egyre több cégnek fontos a megjelenéséhez, arculatához is, hogy a céghez érkező vendégek is érezzék ezt az igényességet.

Problémák, melyekben segítünk

Gyakran a cégeknél senki sem locsolja vagy épp ellenkezőleg, többen is gondozzák a virágokat. Egy-egy aggódó munkatárs túllocsolja a növényeket, melyeket már nem lehet megmenteni. Nyáron ellenkezőleg mindenki szabadságon van, elfeledkeznek a növényekről és kiszáradnak. Bárki feladata is a növénygondozás egy cégnél, egészen biztos, hogy ez csak egy mellékes feladat, ami ráhárul, így nem is várható el, hogy eredményes legyen. 

Az irodai növényápolás során több cégnél vettük észre, hogy lassan már a munkatársak vannak a növényekért, nincs hely az íróasztalon, a nagyra nőtt növények zavarják a folyosókon a közlekedést. Mi nem félünk akár erősebben megmetszeni a szobanövényeket, jól ismerjük tudjuk melyikkel, hogy kell bánni. Tudjuk melyik növény szereti az erősebb fényt, ezért ablakba való, de ha van a cégnél egy sötétebb iroda, oda is tudunk élő növényt ajánlani. Ismerjük az informatikusokat, akik sötétben, lehúzott rollók mellett szeretnek dolgozni, tudunk olyan növényt ajánlani, ami ebbe a környezetbe való, örömet fog okozni, mert szépen fog fejlődni. Azt gondoljuk megéri, élő növényeket tartani mindenhol, ahol emberek dolgoznak, élnek, mert szebb, egészségesebb környezetet biztosítanak.

A legtöbb iroda, lakás télen túlfűtött, a levegő száraz, nyáron pedig a klímaberendezések működése miatt a szobanövények alapos igénybevételnek vannak kitéve. A növények nagyon különbözően reagálnak ezekre a hatásokra, ügyfeleinknek megpróbálunk segíteni a növények ápolásában a legkritikusabb körülmények között is. 

Ha új növényekre van szükség

Rengeteg szép szobanövényt tudunk ajánlani sötétebb, kevésbé jól megvilágított helyekre, sokan kérnek tőlünk ajánlatot üres falak dekorálására, vagy magasabb növényeket bejáratok aulájába. Ismerjük a legszívósabb virágokat, de beszerezzük Önnek a legkülönlegesebb szobanövényeket is. Legyenek azok bonsaiok, virágos trópusi növények, vagy levéldísznövények. Sokan nem is tuják milyen sok dekoratív, színes levelű szobanövény van, melyek kifejezetten a levelikkel díszítenek, érdekes formájukkal, méretükkel vagy színükkel. Óriás levelű pálmák, lyukas levelű futónövények, a narancssárga minden árnyalatában pompázó Crotonok. Tegyen próbára minket, bármilyen szobanövényt megszerzünk Önnek!

Új szobanövényeket és kaspókat webáruházunkban is válogathat. Kattintson ide: https://furgefuge.hu/noveny-es-kaspo-webaruhaz-2/

Különböző méretű szobanövényeken kívül, megrendelheti az önöntözős Lechuza kaspók bármelyik fajtáját. A Lechuza az egyik legjobb minőségű növénytartó, ami ma a piacon kapható. Igény esetén, egyedi cégre szabott árajánlatot készítünk új kaspókkal és növényekkel. Ha új helyre költöznek, segítünk dekoratív, szép új növényeket válogatni, kifejezetten az adott irodába ajánlunk növényeket. 

Dekoráció növényekkel

Száraz és élővirágból tárgyaló asztalokra, recepciókra készítünk dekorációt. Egyre több cég bíz meg bennünket alkalmi, vagy karácsonyi dekorációval. Nőnapra friss tavaszi hagymás virágokból tudunk szállítani, hajtatott tulipánt, nárciszt, vagy jácintot. Karácsonyra különböző színű mikulásvirágokat kérhetnek tőlünk. Bővebben itt olvashat erről a szolgáltatásunkról: https://new.furgefuge.hu/index.php/services/dekoracio-novenyekbol/