Növényültetés irodában

Növényültetés irodában post thumbnail

Hogyan ültessünk irodában!

Növényültetés irodában, nem lehetetlen. Néhány parktikus tanács a növények átültetéséhez irodai környezetben. Elmondjuk mire van szükség az irodai növények ültetéséhez, hogy nagyobb felfordulás és kosz nélkül megcsináljuk.

Sok szép növény az irodában, virágzó orhideák a recepción, csodálatos színes levelű dísznövények az ablakban, esetleg egy óriás pálma a tárgyalóban, az üzlettársakat és a kollégákat is biztosan lenyűgözi.

 

A cserepes növények ápolása, locsolása, tisztítása és különösen az átültetése már közel sem olyan egyszerű irodai környezetben. Míg a kertben a virágokat a slaggal egyszerűen meglocsolhatjuk, az átültetésüket egy jó ásóval könnyen elvégezhetjük, mit tegyük a padlószőnyeggel fedett irodában? Ha nincs lehetőség a növények elszállítására, a sok nagy növény mozgatása nehéz. A teraszra kivinni lehetetlen, vagy a téli hidegben nem ajánlott, ilyenkor muszáj lesz az irodában ültetni.

A Fürge Füge Kft. egyik fő tevékenysége az irodai növényápolás, ezért nem áll távol tőlünk a növényültetés irodában. Az ültetéshez ideális hely a folyosó, vagy a konyha, ahol nincs szőnyeg és nem zavarunk senkit. Egy konyhában a víz közelsége is jól jöhet, de a következő eszközök feltétlen szükségesek: Seprű és lapát, hogy felseperhessük a kihullott földet, mielőtt széthordanánk az iroda többi részében. Rongy, szivacs a cserepek tisztítására, vagy a víz feltörlésére. Egy alacsony szétnyitható kisasztal, ami comb közép magasságig ér, ezen a legkönnyebb ültetni, nagyobb cserepet is rátehetünk. Neilon, amit érdemes az ültető asztal alá is kiteríteni, de az asztal takarására is alkalmas. Kesztyű, amit könnyen levehetünk, ha a virág átültetésével kész vagyunk. Kisebb cserép, vagy ültetőlapát a virágföld kimerésére a virágföldes zsákból. Valamilyen kiskocsi, amivel a növények szállítása megoldható. 

Ha úgy gondja szüksége van segítségre a növények átültetésében, vagy ápolásában, hívjon minket! Vállaljuk azt is, hogy elszállítjuk a növényeket és átültetve visszavisszük, de azt is, hogy munkaidőn kívül ültetjük virágait.

https://new.furgefuge.hu/index.php/services/irodai-novenyapolas/

Növényültetés irodában
Hogyan ültessünk irodában!

Nézzen kürül webáruházunkban rengeteg ötletet meríthet, válogathat irodai növényekből és kaspókból.

https://furgefuge.hu/noveny-es-kaspo-webaruhaz-2/