Óriás kaspók

Óriás kaspók post thumbnail

A legszebb növények gyakran a méretükkel is elkápráztatnak, és bizony a nagyméretű növényeknek kaspóból is nagy kell, arról nem is beszélve, hogy egy szép növényen nagyon sokat emel, ha valamilyen különleges kaspóban van. Bemutatunk három óriás növénytartót, melyek kifejezetten nagy méretben kaphatóak webáruházunkban és a minőségében biztosan nem fog csalódni.

Lechuza óriás kaspók


Kültéren is megállja a helyét, mert UV és fagyálló, télen nyáron kint tarthatóak a növények ebben a ládában. Lechuza Trio Cottage 40, rattan hatású anyagból készült több szín közül is választható, méretei 130 cm hosszú és 40 cm széles és magas. Vásárolhatunk hozzá egy állványt is, így növényeket is futtathatunk, házhozszállítást pedig bízza ránk!

Lechuza óriás kaspók

A Lechuza márka jól ismert magas minőségű önöntözős kaspóiról, ennek az egyik szögletes magas változata a Lechuza cubico. Az egyik legkeresettebb változata a Lechuza cubico Alto amelyik 105 cm magas. Fehér, fekete, bordó, bézs színben tudjuk szállítani. Ezt a kaspót inkább beltérbe ajánljuk, például aulákba, olyan növényeknek, melyek magasságát a kaspó még jobban kiemeli!

Extra óriás kaspók

Óriás kaspók

A Lechuza Delta 40 -es kaspó nemcsak megemeli a növényünket, de különleges három szögletű alakjával vonzza a tekintetet is. Letisztult formája, minden dizájn kedvelő álma. Keresse webáruházunkban! Magas törzses növényeknek is alkalmas de lecsüngő, szétterülő levelű növények számára, mint a Zamioculcas vagy a Philodendron xanadu, ideális ez a magas kaspó.

Ha nagy virágcserépre, óriás kaspóra van szükséged írj keress minket email-ben!

https://furgefuge.hu/noveny-es-kaspo-webaruhaz-2/

Különböző növényeket és víztárolós kaspókat webáruházunkban is vásárolhatsz!

https://new.furgefuge.hu/index.php/services/noveny-es-kaspo-rendeles/

Kategória:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *